Activiteitencentrum 'de JAGERSHOEF'

Het VTA in de wijk Jagershoef is in 2009 overgenomen door WOONINC en heet sinds die tijd activiteitencentrum ''de JAGERSHOEF' De maatschappelijke bijdrage van WOONINC is te zorgen voor goede wijkvoorzieningen voor leren, spelen, ontmoeten en welzijn, waarbij WOONINC ondersteunt en faciliteert. Deze woningcorporatie doet zijn best er een goede ontmoetingsplek voor de buurtbewoners van te maken. Natuurlijk zijn ze van veel factoren afhankelijk. U kunt daar ook aan bijdragen.

de jagershoef

RUIMTE TE HUUR:

U kunt in het wijkgebouw als buurtcomité of vereniging ook terecht voor uw eigen vergaderingen of als locatie voor nieuwe activiteiten. Ook kunt u in De Jagershoef een zaal huren voor het houden van besloten feesten. De Jagershoef beschikt over 3 afzonderlijke ruimtes.

CONTACT:

Voor meer informatie over tarieven en reserveringen kunt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om per mail contact op te nemen met de beheerder of per telefoon 040 - 202 82 38 / mob. 06 - 51 18 38 37