JBC JAGERSHOEF

De meeste mensen hebben ongetwijfeld wel eens staan kijken naar een partijtje petanque. Vooral in Frankrijk is dit een zeer populair spel dat overal te zien is. Maar ook op bijna iedere camping in Europa wordt petanque gespeeld. Misschien heeft u als toeschouwer wel zin gehad om ook mee te spelen maar durfde u niet om zelf de boules ter hand te nemen. Men wil immers geen gek figuur slaan omdat men de spelregels niet kent en omdat men de (eenvoudige) techniek niet beheerst.

KENNISMAKEN

Welnu, de leden van de bouleclub Jagershoef willen u helpen om kennis te maken met deze populaire sport. Zij staan klaar om u en uw familie op de banen van de club geheel vrijblijvend kennis te laten maken met het petanque spel. U leert binnen zeer korte tijd de eenvoudige techniek en kunt dan onder begeleiding van een ervaren speler/speelster al heel snel een partijtje spelen. En als de kennismaking goed bevalt, kunt u iedere middag op de openbare accomodatie van Jagershoef terecht om te spelen. U blijft dan ook lekker in beweging want u zet tijdens een partijtje boulen al gauw een paar duizend stappen. Daarom bieden wij U een prettige mogelijkheid om dagelijks op een sportieve manier aan uw gezondheid te werken.

De dames en heren seniorleden van de jeu de boulesclub Jagershoef spelen iedere middag een paar partijtjes op onze boulebanen en lopen al spelend ongeveer 6000 tot 7000 stappen in een sportieve en ontspannen sfeer. Misschien ook iets voor U ? Zo ja, dan nodigen wij U uit om op onze fraaie accommodatie geheel vrijblijvend kennis te komen maken met onze vereniging en de jeu de boule sport.

We begeleiden U stap voor stap en na een gratis cursusje techniek kunt U al snel een partijtje spelen. Wij spelen iedere middag ( ook zaterdag ) op de banen gelegen naast het evenemententerrein in de wijk Jagershoef (vlak bij Winkelcentrum Woensel); Een leuke bijkomstigheid van het spelen van petanque dat de sport geschikt is voor alle leeftijden en dat man en vrouw samen kunnen gaan sporten.

De leden van de bouleclub Jagershoef willen u helpen om kennis te maken met deze populaire sport. Zij staan klaar om u en uw familie op de banen van de club geheel vrijblijvend kennis te laten maken met het petanque spel. U leert binnen zeer korte tijd de eenvoudige techniek en kunt dan onder begeleiding van een ervaren speler/speelster al heel snel een partijtje spelen. En als de kennismaking goed bevalt, kunt u iedere middag op de openbare accomodatie van Jagershoef terecht om te spelen. U blijft dan ook lekker in beweging want u zet tijdens een partijtje boulen al gauw een paar duizend stappen

Nadere informatie: tel. 040-2431750. Kijk voor meer info op hun eigen website.