DE REDACTIE

van deze website bestaat tijdelijk uit:
 
    • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
      • &
    • Lambert Lagarde (tevens web-master)

 

Lijkt het u leuk om hier ook aan mee te werken, laat het ons dan weten. Heeft u informatie, vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op.

overleggesprekken

LET OP:

De beheerder van buurthuis "de Jagershoef" heeft een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

en telefoon nr 06 - 309 446 63

De redactie is bevoegd aangeleverde artikelen te redigeren of in te korten (uiteraard zonder de inhoud geweld aan te doen). 

De Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is alleen per mail bereikbaar.

 

 

 

SENIORENVERENIGING JAGERSHOEF

In de wijk Jagershoef is al meer dan 40 jaar een afdeling van de KBO Kring Eindhoven actief. Deze afdeling zet er zich voor in dat senioren actief mee blijven doen in de samenleving, bevordert de onderlinge sociale contacten en levert een positieve bijdrage aan zelfredzaamheid van ouderen. Daarmee draagt zij ook mooi bij aan het leefklimaat van onze wijk.

Contributie slechts 26 Euro per persoon, per jaar. Nieuwe leden en sponsors zijn van harte welkom!

LEES MEER...

BILJART VERENIGING JAGERSHOEF

De biljartvereniging is op 1 januari 1993 opgericht onder de naam biljartvereniging "de Eilanders. Sinds 1 september 2014 gaan ze verder als biljartvereniging "JAGERSHOEF". Zij spelen de wedstrijden in het speltype libre op maandagmiddag van 13.00 uur tot c.a. 17.00 uur in het het "Poolcentrum Woensel" adres: Winkelcentrum Woensel 84d in Eindhoven.

Lees meer...

JBC JAGERSHOEF

De Jeu de Boules-accommodatie ligt naast het evenemententerrein van Jagershoef (ingang naast het kruisgebouw aan de Lohengrinlaan). U kunt iedere middag van half 2 tot 5 uur terecht. U hoort vaak de goede raad van alle instanties die bezorgd zijn over uw gezondheid om iedere dag voldoende te bewegen teneinde gezond te blijven en de kwaliteit van uw leven te verbeteren. De aanbeveling is iedere dag minstens 10.000 stappen te zetten om fit en gezond te blijven. Maar, zoveel stappen scoren kan zo saai zijn. Kan het misschien ook iets leuker????........Jawel!!!!

Lees meer...

SCOUTING LIVINGSTONE

  • Heb je altijd al eens een toren willen bouwen?
  • Wil je wel een primitief brood bakken?
  • Eigenlijk altijd al benieuwd naar wat Scouting is?
DAN IS DIT JE KANS !!

Lees meer...

ZUID ZORG

Maak kennis met Annette Pompe, diensten-bemiddelaar ZuidZorg Extra.
Zij zal voor Jagershoef insteken op ouderen. 
Een dagje uit? Een steuntje in de rug ? Vrijwilligers staan voor u klaar.

Lees meer...