Mogen wij ons even voorstellen:

Onze nieuwe bewonersorganisatie heet "Stichting Wijkbelang Jagershoef" afgekort SWJ

  • Wijnand Stuart, voorzitter
  • Wilma Mulder, secretaris
  • Theo van Doremalen, penningmeester
  • Ted Franssen, lid van het bestuur

 

2015 SWJ OPRICHTINGIn 2014 heeft buro Cement erg hard gewerkt in Jagershoef om een bewonersorganisatie op te richten. Met name voor Diana Ummels van buro Cement was niets te veel om dit te realiseren. Zij blaakte van energie om er hier iets van te maken en die vonk is duidelijk overgeslagen op verschillende bewoners van onze wijk.

Met haar ondersteuning zijn wij er in zeer korte tijd in geslaagd om een bewonersorganisatie op te richten en al daadwerkelijk in 2015 iets te betekenen voor deze wijk.

Maar we staan pas aan het begin. Het echte werk start nu met het zoeken naar vrijwilligers uit onze wijk. Met elkaar een invulling geven aan onze wensen voor jong en oud aan veiligheid en netheid in de wijk en het verbeteren van de sociale samenhang. Dat willen we graag samen met jullie doen. Daarom vragen wij vrijwilligers om mee te denken, te praten en te doen in de wijk.

Gezamenlijk aan een leefbare wijk werken en eigen idee├źn terug zien geeft een samenlevingsgevoel. Het ervoor elkaar zijn en vele handen maken licht werk.

Ben je ge├»nteresseerd dan kun je een e-mail sturen naar het secretariaat van de "Stichting Wijkbelang Jagershoef"  e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DE REDACTIE

van deze website bestaat uit:
  • Theo van Doremalen
  • Lambert Lagarde (tevens web-master)

Lijkt het u leuk om hier ook aan mee te werken, laat het ons dan weten. Heeft u informatie, vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op.

overleggesprekken

LET OP:

De beheerder van buurthuis "de Jagershoef" heeft een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

en telefoon nr 040 - 202 82 38 / 06 - 51 18 38 37

De redactie is bevoegd aangeleverde artikelen te redigeren of in te korten (uiteraard zonder de inhoud geweld aan te doen). 

De redactie is per e-mail bereikbaar.