Mogen wij ons even voorstellen:

Onze huidige bewonersorganisatie heet 'STICHTING WIJKBELANG JAGERSHOEF' afgekort SWJ en is er voor alle bewoners van Jagershoef. 

Onze belangrijkste taak:

'Met elkaar een invulling geven aan de wensen voor jong en oud, aan veiligheid en netheid in de wijk en het verbeteren van de sociale samenhang'

Dat willen we dus graag samen met jullie doen. Daarom vragen wij vrijwilligers om mee te denken, te praten en te doen in de wijk. Gezamenlijk aan een leefbare wijk werken en eigen ideeën terug zien, geeft een samenlevingsgevoel. Het ervoor elkaar zijn en vele handen maken licht werk.

2020 samen buren

Een van de onlangs gestarte activiteiten 'SamenBuren' is terug te vinden op een afzonderlijke website

Ben je geïnteresseerd dan kun je een e-mail sturen naar de secretaris van de "Stichting Wijkbelang Jagershoef"  

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 06 - 12 18 65 93

Op dit moment bestaat het bestuur uit de volgende personen:

  • Wijnand Stuart, voorzitter
  • Wilma Mulder, secretaris
  • Sjan van Asten, penningmeester
  • Johan Miedema, projectleider / wnd. voorzitter

  • Albert Troost en Theo van Doremalen zijn aangesteld als commissaris.
  • Daarnaast zijn er vrijwilligers, die allemaal helpen bij het organiseren en verzorgen van allerlei leuke en belangrijke activiteiten in onze buurt.

U VINDT ONS OOK OP FACEBOOKINSTAGRAM, HOPLR EN NEXTDOOR.

2019 logo facebook  2019 logo instagram 2019 logo nextdoor  

 2019 logo hoplr

 
 

LET OP:

Als u een ruimte in het wijkgebouw wilt huren:

het beheer van VTA "de Jagershoef" valt onder WOONINC. en heeft een eigen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tel. wijkgebouw 040 - 202 82 38 / beheerder 06 - 51 18 38 37

Ben je geïnteresseerd dan kun je een e-mail sturen naar de secretaris van de "Stichting Wijkbelang Jagershoef"  

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 06 - 12 18 65 93

DE REDACTIE

van deze website bestaat uit:
  • Johan Miedema
  • Lambert Lagarde
  • Dave Sanders (Webmaster)

Lijkt het u leuk om hier ook aan mee te werken, laat het ons dan weten. Heeft u informatie, vragen of opmerkingen neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met ons op.

 
De redactie is bevoegd aangeleverde artikelen te redigeren of in te korten (uiteraard zonder de inhoud geweld aan te doen). 
De redactie is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bereikbaar.