Laatst bijgewerkt: vrijdag 04 maart 2022

WIJKAGENT THOM VAN HOUTUM

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij de politie. Ruim 7,5 jaar daarvan heb ik gewerkt op Basisteam Maasland, bestaande uit de gemeenten Oss en Bernheze. Naast het rijden van de reguliere (alarm)meldingen had ik de daar de taakaccenten ondermijning, social media en was ik horeca- en evenementencoördinator. Daarnaast heb ik wat kleine uitstapjes gemaakt naar o.a. de recherche. Voordat ik bij de politie kwam heb ik 4 jaar bij de Koninklijke Landmacht gewerkt en mijn HBO Integrale Veiligheid afgerond.

Toe aan een nieuwe uitdaging solliciteerde ik eind vorig jaar met succes op deze functie van wijkagent in het bruisende en dynamische Eindhoven. Mijn eerste indrukken zijn goed en ik heb er ontzettend veel zin in!

Samen met collega’s van Basisteam Eindhoven-Noord werk ik aan een veilige wijk. Ik ben voor jullie het eerste aanspreekpunt als het gaat om (structurele) problemen in de wijk. Deze problemen probeer ik, waar mogelijk, zelf op te lossen. Lukt dat niet dan sta ik in nauw contact met diverse partners zoals de gemeente, woningbouwverenigingen, belangenverenigingen, zorginstanties, buurtbemiddeling, buurtpreventie, scholen et cetera.

Een veilige wijk en een fijne leefomgeving creëren we samen. Schroom dan ook niet om mij aan te spreken als ik mijn rondje maak door de wijk. Dat waardeer ik! Ik kom graag in contact met jullie als inwoners en ondernemers. Zijn er vragen of problemen? Neem gerust contact met mij op via 0900-8844 of stuur mij een berichtje via Instagram op Wijkagent_Thom_Eindhoven. Voor spoedmeldingen belt u 112.

Op mijn Instagrampagina probeer ik jullie bovendien op de hoogte te houden van de dingen die in de wijk spelen. Rest mij jullie een veilig en gezond jaar te wensen en hopelijk zien we elkaar snel!

BEREIKBAARHEID

"Ik ben te bereiken via het algemene politie telefoonnummer: 0900-8844. Of u kunt gebruik maken van het contactformulier op politie.nl. Bel bij spoedgevallen altijd 112!"

TIPS

Een groot deel van de jaarlijks door de politie opgeloste misdrijven is te danken aan tips. Wie iets wil melden over een misdrijf, kan dat 24 uur per dag doen; telefonisch, per mail, brief, of mondeling in het politiebureau. Een andere optie is Meldpunt Anoniem (www.meldmisdaadanoniem.nl of 0900-8070). Als het maar gebeurt. Dan kan de politie de daders aanpakken en wordt het gebied voor iedereen weer veiliger.

Hits: 3516