JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews

DE REDACTIE

van deze website bestaat tijdelijk uit
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Lambert Lagarde (tevens web-master)

Lijkt het u leuk om hier ook aan mee te werken, laat het ons dan weten. Heeft u informatie, vragen of opmerkingen neem dan contact met ons op.

overleggesprekken

LET OP:

De beheerder van buurthuis "de Jagershoef" heeft een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

en telefoon nr 06 - 309 446 63

 

De redactie is bevoegd aangeleverde artikelen te redigeren of in te korten (uiteraard zonder de inhoud geweld aan te doen). 

De Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. is alleen per mail bereikbaar.

 

 

 

Activiteitencentrum 'de JAGERSHOEF' 

De gemeente Eindhoven heeft in 2009 het wijkgebouw van Jagershoef verkocht aan WOONINC en dat heet sinds die tijd: 'activiteitencentrum de JAGERSHOEF'

De maatschappelijke bijdrage van WOONINC is te zorgen voor goede wijkvoorzieningen voor leren, spelen, ontmoeten en welzijn, waarbij WOONINC ondersteunt en faciliteert. Deze woningcorporatie doet zijn best er een goede ontmoetingsplek voor de buurtbewoners van te maken. Natuurlijk zijn ze van veel factoren afhankelijk. U kunt daar ook aan bijdragen.

KIJK HIER VOOR ALLE ACTIVITEITEN IN EN ROND HET WIJKGEBOUW.

Activiteitencentrum 'de JAGERSHOEF' 

U kunt in het wijkgebouw als buurtcomit√© of vereniging  terecht voor uw eigen vergaderingen of als locatie voor nieuwe activiteiten. Ook kunt u in VTA de Jagershoef een zaal huren voor het houden van besloten feesten of activiteiten. De Jagershoef beschikt over 3 afzonderlijke ruimtes.

Als u een ruimte in het wijkgebouw wilt huren:

Het beheer van VTA de Jagershoef valt onder WOONINC.

Hun beheerder heeft een eigen mailadres : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tel. wijkgebouw-beheerder Wim van UUM 06 - 30 61 49 12

Wegens gebrek aan vrijwilligers is het VTA op dit moment helaas niet meer beschikbaar op zaterdag en/of zondag.

de jagershoef