JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews
Laatst bijgewerkt: zondag 07 april 2019

BRAVOFLEX

De flexibele vervoersdienst Bravoflex is sinds deze week ook beschikbaar in Eindhoven-Noord. Bravoflex is een pilot van twee jaar waarmee de provincie Noord-Brabant en Hermes in de regio Eindhoven een nieuwe vorm van OV aanbieden als extra bovenop de vaste dienstregeling met de stads- en streekbussen. Het verzorgingsgebied waarmee de pilot in december 2018 begon wordt nu uitgebreid naar een groter gebied.

De kleine Bravoflex-busjes rijden van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 21.30 uur en op zaterdag en zondag tussen 09.00 en 21.30 uur. Een rit boeken kan via de OV flexapp of de website www.ovflex.nl/booking. De kosten worden per kilometer verrekend en zijn maximaal € 7,00 per rit. 

2019 bravoflex ehv foto madelon

Drie maanden na de start van de pilot blijft het aantal gebruikers van Bravoflex in Eindhoven nog beperkt tot 10 tot 15 gebruikers per dag. Om die reden wordt het verzorgingsgebied uitgebreid en worden de komende tijd extra marketingacties ingezet om de bekendheid van de mobiliteitsdienst te vergroten. Later dit jaar wordt bepaald of de pilot wordt voortgezet en in welke vorm.

Hits: 731