JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews
Laatst bijgewerkt: donderdag 03 september 2020

SPORTEN OP NOORD (SPOON)

Nieuwe sport- en spelactiviteiten voor 60-plussers in Eindhoven Noord.

De activiteiten van SPOON zullen in het eerste jaar georganiseerd worden op vrijdag van 10.30 uur tot 11.30 uur. Natuurlijk is er gelegenheid voor een kopje koffie of thee. SPortief Ontmoeten Op Noord gaat op 14 september van start.

tennisbal grond edit

Gratis kennismaken
Op de eerste 3 vrijdagen respectievelijk 14, 21 en 28 september kun je gratis kennis maken met de verschillende activiteiten. In het eerste jaar gaat SPOON Eindhoven in principe 5 activiteiten per periode aanbieden. Dit aantal kan aangepast worden op basis van de getoonde belangstelling.

bewegen op muziek

Heb je de smaak te pakken, dan kun je telkens voor een periode van 8 weken voor een bepaalde activiteit inschrijven. Het aanbod in de eerste periode bestaat uit (mini)tennis, gym, bewegen op muziek, midgetgolf, slow voetbal en wandelen. Alle activiteiten worden begeleid, waarbij voor tennis, bewegen op muziek en gym gediplomeerde trainers ingezet worden. De kosten per periode van 8 weken zijn 45 Euro onafhankelijk van de gekozen activiteit. Als je eventueel later start, dan zijn de kosten voor de resterende weken 6 Euro per keer.

my gym spoon

Uitbreiding
Als er belangstelling is voor andere sporten dan zal SPOON deze ook aan gaan bieden. Ook sporten op andere tijdstippen is bespreekbaar.

voetbal edit

Uitgebreide informatie
Op de website www.spooneindhoven.nl vind je nog veel meer informatie.

wandelen spoon

Aanmelden.
Ga voor de aanmelding voor de kennismakingslessen en inschrijven voor de eerste periode van 8 weken naar de website van spooneindhoven. Aanmelden kan ook door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een telefoontje naar 0628274338.

ANDERE MOGELIJKHEID OM TE SPORTEN:

2018 persbericht kennismaking tennis bij tegenbosch page 0

Hits: 1238