JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews
Laatst bijgewerkt: donderdag 22 november 2018

ONDERHOUD RING JAGERSHOEF

In opdracht van de gemeente Eindhoven gaat Heijmans Infra op woensdag 28 november om 7.00 uur starten met de werkzaamheden voor fase 7, De Koning Arthurlaan, van kruispunt met de Lohengrinlaan tot aan de kruising met de Waleweinstraat en Elegaststraat.. Deze fase duurt ca. 4 weken en is 21 december gereed, afhankelijk van de weersomstandigheden. Hieronder treft u de locatie aan en aan de achterzijde de planning en fasering.

Bereikbaarheid
De weg en de parkeervakken zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten voor verkeer. Woningen blijven te voet bereikbaar. Er worden loopstroken gelegd als er geen trottoir aanwezig is. Gele borden geven de omleiding aan voor doorgaand verkeer. De kruising Adelaertstraat/De Vier Heemskinderenlaan wordt gefaseerd uitgevoerd: zie schets. In week 47 is daar nagenoeg geen vrachtverkeer mogelijk.

Bereikbaarheid garageboxen
Tijdens de uitvoering van fase 6 zijn de garages aan de Lohengrinlaan bereikbaar via een tijdelijke route over het trottoir naar de Moriaenstraat. Garages niet bereikbaar inweek 47, van 19-11-2018 om 7.00 uur t/m 23-11-2018, medio 16.00 uur. Wij verzoeken u voor deze periode uw auto elders te parkeren. Uw auto mag ook in de garage blijven staan.

Veiligheid: graag stapvoets rijden en voetgangers hebben altijd voorrang!

2018 06 GrootonderhoudringJagershoef plattegrond.Groen

Bij de werkzaamheden gaan we ook groen en bomen vervangen; dat gebeurt in het plantseizoen.

Parkeerplaatsen
Wij verzoeken u uw auto elders te parkeren.

Afvalinzameling
De rolcontainers die buiten staan zullen wij naar een centrale plaats brengen waar ze door Cure geleegd kunnen worden.

Openbaar vervoer, buslijn 3
Tijdens de uitvoering van fase 5 en 6 rijdt de bus via de Koning Arthurlaan, Elckerlyclaan en Firapeellaaan. In de Firapeellaan wordt een tijdelijke halte ingesteld.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.eindhoven.nl/projecten en op de website van de Stichting Wijkbelang Jagershoef. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Jan-Hein Heijmans, omgevingsmanager van Heijmans Infra. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 – 51 28 26 29 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,
Gemeente Eindhoven
Heijmans Infra

Planning en fasering

Fase 5 en 6 starten op maandag 15 oktober 2018 om 7.00 uur en duren tot eind week 47. De planning is aangepast. De fasering is ongewijzigd.

2018 GrootonderhoudringJagershoef fase56 aanpassing planningOm overlast te beperken voeren ze de werkzaamheden in fases uit. U ziet hier de tekening van de fasering en de planning. Uiteraard is deze planning afhankelijk van het weer en andere onvoorziene omstandigheden. Bij iedere fase wordt dit deel van de weg afgesloten voor verkeer. Gele borden geven de omleiding aan voor doorgaand verkeer. Omwonenden krijgen een brief met informatie over de bereikbaarheid van hun woning, parkeergelegenheid en afvalcontainers.

2018 06 logo heijmans

 

Hits: 967