JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews
Laatst bijgewerkt: dinsdag 09 april 2019

ONDERHOUD RING JAGERSHOEF

Bereikbaarheid
De weg en de parkeervakken zijn tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het verkeer. Woningen blijven te voet bereikbaar. Er worden loopstroken gelegd als er geen trottoir aanwezig is. Gele borden geven de omleiding aan voor doorgaand verkeer. De Klaartje Donzestraat is van 20 t/m 24 mei via een rijplatenbaan bereikbaar naar de Koning Arthurlaan v.v.

Parkeerplaatsen
Wij verzoeken u uw auto elders te parkeren. (Geldt alleen binnen het werkvak van fase 10)

Afvalinzameling
De rolcontainers die ‘s-morgens buiten staan zullen wij naar een centrale plaats, aan de buitenzijde van het werkvak brengen waar ze door Cure geleegd kunnen worden. Na leging brengen wij die weer terug.

Meer informatie
Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.eindhoven.nl/projecten.

WIJZIGING IN DE OORSPRONKELIJKE PLANNING

Voor de start van het werk Ring Jagershoef is er een wijkinfo bezorgd waar onder andere de planning en fasering van het gehele werk in beschreven staan. In deze wijkinfo staat vermeld dat na fase 8 aansluitend fase 9, 10, 11 en 12 uitgevoerd worden. In overleg met de gemeente is besloten om de resterende fases omgekeerd uit te voeren. Om de overlast voor de bewoners in deze periode zo min mogelijk te houden is na fase 8 gestart met fase 11 en aansluitend worden fase 12, 10 en 9 aangepakt. In de periode januari t/m maart is de kans groot dat we met onwerkbare dagen te maken krijgen en daardoor voor vele woningen niet gewerkt kan worden voor een langere periode.

Bij de start van elke fase ontvangen de betreffende bewoners info over de locatie waar de afvalcontainer op de ophaaldag geplaatst kunnen worden. Als ze voor aan de straat staan worden ze door ons op de betreffende verzamelplaats neergezet en weer teruggebracht

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.eindhoven.nl/projecten en op de website vande Stichting Wijkbelang Jagershoef: https://jagershoef.nl. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Jan-Hein Heijmans, omgevingsmanager van Heijmans Infra. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 – 51 28 26 29 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemeente Eindhoven
Heijmans Infra
2019 fase 10 Garageboxen

 

2018 06 GrootonderhoudringJagershoef plattegrond.

 

2018 06 logo heijmans

 

Hits: 1483