JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews
Laatst bijgewerkt: dinsdag 29 januari 2019

ONDERHOUD RING GAGERSHOEF

2019 koning arthurlaan fase 12

Planning, fasering en bereikbaarheid

Fase 11

Vanaf eind januari tot begin maart 2019 wordt in de Koning Arthurlaan tussen de Lohengrinlaan en de Reijnhovestraat gewerkt. Het parkeerterrein voor de voormalige kerk is vanaf de inrit tegenover de Reijnhovestraat gedurende deze periode gewoon te gebruiken. Bewoners in de Reijnhovestraat kunnen hun woning bereiken via Elckerlyclaan - Koning Arthurlaan.

Fase 12

Vanaf begin maart tot begin april 2019 wordt in de Koning Arthurlaan tussen de Reijnhovestraat en de Kapitein Pulverstraat gewerkt. Verkeer van en naar de Ferdinand Huyckstraat is dan niet mogelijk vanaf de Koning Arthurlaan. Bewoners van de Kapitein Pulverstraat kunnen hun woning bereiken via Elckerlyclaan - Koning Arthurlaan.

Fase 10

Vanaf begin april tot begin mei 2019 wordt in de Koning Arthurlaan tussen de Kapitein Pulverstraat en de Klaartje Donzestraat gewerkt. Bewoners van de Klaartje Donzestraat kunnen hun woning bereiken via Elckerlyclaan – Koning Arthurlaan. De garageboxen in deze fase zijn normaal te bereiken met uitzondering van één week. Gedurende één week zijn deze niet bereikbaar. De exacte week wordt nog nader aan de betreffende garageboxhouders aangegeven.

Fase 9

Vanaf medio begin mei tot begin juni 2019 wordt in de Elckerlyclaan tussen de Klaartje Donzestraat en de Firapeellaan gewerkt. Bewoners van de Klaartje Donzestraat kunnen hun woning bereiken via Koning Arthurlaan. Huisvuil Ondergrondse containers blijven voor Cure bereikbaar.

Bij de start van elke fase ontvangen de betreffende bewoners info over de locatie waar de afvalcontainer op de ophaaldag geplaatst kunnen worden. Als ze voor aan de straat staan worden ze door ons op de betreffende verzamelplaats neergezet en weer teruggebracht.

Openbaar vervoer, buslijn 3

Tijdens de uitvoering van fase 8 rijdt de bus via de Vierheemskinderenlaan. Zodra fase 8 gereed is, kan de bus zijn oorspronkelijke route Koning Arthurlaan-Lohengrinlaan-Elckerlyclaan-Firapeellaan v.v. hervatten. Alle haltes zijn dan ingericht en bruikbaar.

Meer informatie

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.eindhoven.nl/projecten en op de website vande Stichting Wijkbelang Jagershoef: https://jagershoef.nl. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Jan-Hein Heijmans, omgevingsmanager van Heijmans Infra. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 – 51 28 26 29 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,

Gemeente Eindhoven
Heijmans Infra

2018 06 GrootonderhoudringJagershoef plattegrond.

 

2018 06 logo heijmans

 

Hits: 1272