JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews
Laatst bijgewerkt: zondag 13 september 2020

WIJKAGENT MARITIO MALIEPAARD

Maritio stelde zich bij zijn start  zo voor:

Maritio Maliepaard "Als wijkagent ben ik de schakel tussen de wijk en de politieorganisatie. Ik probeer zoveel als mogelijk herkenbaar en aanspreekbaar te zijn in de wijk. Mijn doel is om krachten te bundelen en samen met burgers en ketenpartners te streven naar een veilige en leefbare wijk. De bewoners van mijn wijk kunnen met structurele problemen of wijk gerelateerde vragen bij mij terecht. Veiligheid is iets waar wij met z’n allen verantwoordelijk voor zijn."

BEREIKBAARHEID

"Ik ben te bereiken via het algemene politie telefoonnummer: 0900-8844. Of u kunt gebruik maken van het contactformulier op politie.nl. Bel bij spoedgevallen altijd 112!"

TIPS

Een groot deel van de jaarlijks door de politie opgeloste misdrijven is te danken aan tips. Wie iets wil melden over een misdrijf, kan dat 24 uur per dag doen; telefonisch, per mail, brief, of mondeling in het politiebureau. Een andere optie is Meldpunt Anoniem (www.meldmisdaadanoniem.nl of 0900-8070). Als het maar gebeurt. Dan kan de politie de daders aanpakken en wordt het gebied voor iedereen weer veiliger.

Hits: 2966