JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews
Laatst bijgewerkt: maandag 07 februari 2022

BUURTPREVENTIE

Al gezien die mensen in die nieuwe gele jassen?

Buurtpreventen Jagershoef21021003

Ongetwijfeld hebt u ons al vaker zien lopen door de wijk. De actieve buurtpreventen zijn herkenbaar aan de gele jassen of hesjes met opschrift “buurtpreventie”. Een enthousiaste groep vrijwilligers die met grote regelmaat de wijk intrekt. 

De groep actieve buurtpreventie Jagershoef bestaat uit zo’n 20 buurtbewoners die met regelmaat door onze wijk lopen en fietsen. Wij lopen steeds als groep. Ook voor buurtpreventie geldt dat vele handen licht werk maken. Nieuwe deelnemers zijn dus van harte welkom. Als vrijwilliger bij het buurtpreventieteam levert u niet alleen een bijdrage aan een veiligere wijk, u leert ook meer buurtbewoners kennen. Het is dus niet alleen nuttig, maar ook gezellig

Wil je lid worden dan graag een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de mail je (voor)naam, straat en huisnummer en postcode. Doe er ook even je mobiele telefoonnummer bij.

Je wordt eerst uitgenodigd om een rondje met ons te maken door de wijk. Hebben we een klik dan gaan we je definitief inschrijven. Je wordt geacht om een certificaat te halen via een training van de gemeente. Dit zijn 2 avonden van 3 uurtjes. Je gegevens zullen uiteindelijk gedeeld worden met de gemeente (voor registratie) en onze wijkagent.

Ben alert!

Het blijft van belang dat elke bewoner oplettend is. Let op vreemde figuren in de wijk, verdachte voertuigen die niet in de buurt thuishoren en noteer kentekens. Als u vermoedt dat er een inbraak plaatsvindt, schroom dan niet 112 te bellen. Voor niet-spoedeisende informatie kunt u het algemene nummer van de politie bellen: 0900-8844.

Tips hoe u het de inbreker lastig kunt maken leest u op www.politiekeurmerk.nl/bewoners

Alleen samen kunnen we woninginbraak terugdringen. Alvast bedankt voor uw medewerking!

Hits: 1998