JoomlaTemplates.me by HostMonster Reviews
Laatst bijgewerkt: maandag 10 april 2023

Deze informatieavond vindt plaats in de gymzaal van het bestaande (te slopen) schoolgebouw op

woensdagavond 19 April a.s. van 19.00-20.00 uur,

Elegaststraat 1 in Eindhoven.

Tijdens de informatie- inloopavond wil het team van VSO Het Dok u graag informeren over de geplande Nieuwbouw Het Dok. Dan staan ook een aantal teamleden van Het Dok voor u klaar om u meer informatie over hun school te verstrekken.

Meer informatie over Het Dok

VSO Het Dok is een school voor gespecialiseerd onderwijs voor leerlingen tussen 12 en 20 jaar in Eindhoven. Het Dok verzorgt onderwijs in twee uitstroomprofielen: vervolgonderwijs (vmbo-niveau) en (begeleide) arbeid. Om tot de juiste keuzes en profielen te komen, kijken we heel gericht naar de talenten die onze leerlingen aan het licht brengen tijdens hun ontwikkelingstraject. Individueel maatwerk onderwijs dus.

Onze leerlingen zijn jongeren met gedrags- en psychische problemen. Werken op Het Dok is daarmee elke dag net even anders en lekker dynamisch. Die dynamiek gebruiken we binnen de klas als positieve energie om onze leerlingen extra te inspireren en stimuleren.

Met het hele onderwijsteam (en de zorgschil om de jongeren heen) werken we stap voor stap aan de didactische en pedagogische ontwikkeling van onze leerlingen. Met als doel om ze op persoonlijk en maatschappelijk vlak verantwoord en zelfstandig vooruit te brengen.

Als docent op Het Dok moet je proactief zijn, stevig in je schoenen staan, creatief kunnen omgaan met het lesprogramma en natuurlijk met veel plezier samenwerken binnen ons geweldige team onderwijskrachten.

En dit zijn de laatste publicaties rond de voormalige basisschool De Korenaar:

Schermopname2  Schermopname4

 

Hits: 197